Без протестів та блокування доріг: до Британії прибули евакуйовані громадяни з Уханя (фото)

21.02.2020, 09:10
64012

Евакуйованих з Уханя громадян Великої Британії, після прибуття до Лондона, відправили на двотижневий карантин до міста Мілтон−Кінс (Milton Keynes). Про це повідомляє видання Berkshire Live передають Букви.

Читайте також: Евакуйованих з Китаю українців доправили в Нові Санжари, автобуси закидали камінням (відео)

Варто зазначити, що прибуття евакуйованих британців не супроводжувалося ні протестами, ні блокуванням доріг, як це з учорашнього дня відбувається в Україні.

Громадян Великобританії в кількох пасажирських автобусах і в супроводі поліції відправили до готелю Kents Hill в місто за 70 км від Лондона.

Читайте також: Ми будемо співати гімн, зі сльозами, від щастя, що здорових українців на карантин привезли не до Львова, а в Санжари

Людям привезли всі необхідні засоби гігієни, змінний одяг. В готелі є медперсонал, який буде спостерігати за станом прибулих.

Варто зазначити, що в місті Мілтон-Кінс проживає близько 250 тис. людей.

Поряд з готелем Kents Hill Park розташовані школи, футбольний клуб, фітнес-центр і кампуси університету Open University.

Нагадаємо, що у Нових Санжарах, що в Полтавській області, люди перекрили дорогу і протестували проти того, щоб туди привезли евакуйованих з китайського Уханю українців. Крім того, в місті сталися сутички між поліцією і протестуючими.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com