Без травм не обійтися: медики склали власний список найнебезпечніших видів сексу

24.09.2021, 22:51
101698

Секс не тільки приємне, але і дуже небезпечне заняття. На цьому наголошують навіть медики.

Читайте також: Біллі Айліш втратила 100 тис. підписників через фото грудей

Американський центр контролю та профілактики захворювань підрахував, скільки людей померли й отримали травми під час сексу. Щоправда, експерти у звіті дещо прикрасили це, назвавши “перенапруженням від повторюваних дій” і “негативним впливом вібрацій”, пише Maxim.

Пропонуємо ознайомитися з найнебезпечнішими видами сексу і бути дуже обережними!

Оральний секс

За даними Американського центру контролю та профілактики захворювань, оральний секс – один із найменш небезпечних видів сексу, що не може не радувати. За статистикою, кількість травм, отриманих під час мінету або кунілінгусу, мізерно мала.

Сексуальні іграшки

Науковці журналу Sexual Medicine Review поскаржилися, що складність у виведенні загальних закономірностей у випадках з секс-іграшками полягає в тому, що маючи багату уяву та певну сміливість ними можуть ставати абсолютно будь-які предмети. Тому класифікувати їх і говорити про якісь методи лікування надзвичайно складно. А ось характер травм, навпаки, дуже поширений: предмети просто застряють у різних частинах тіла коханців.

Поза “вершниці”

Як стверджують експерти, жіноча піхва дуже еластична, не те що пеніси. Тому поза “жінка зверху” травмонебезпечна у першу чергу для чоловіка. 10% випадків перелому пеніса, за дослідженнями “Міжнародного журналу імпотенції”, припадає саме на позу “вершниці”.

Також медики підкреслюють, що чоловіки бувають настільки збентежені цим фактом, що навіть не звертаються до лікарів. Тому офіційна статистика занижена у кілька разів.

Мастурбація

Самозадоволення часто призводить до перелому пеніса або розриву піхви. При цьому науковці наводять факти, що у східних країнах кількість травм статевих органів, отриманих в результаті мастурбації, на порядок вища, і значно різноманітніші. Один з пацієнтів зізнався: думав, що у пенісі є кістка, а значить ним можна навчитися хрустіти, як і пальцями.

Місіонерська поза

Дослідження, опубліковане у “Міжнародному журналі імпотенції”, свідчить, що звичайна місіонерська поза є причиною перелому пеніса у 26% випадків – доволі несподівано, правда?!

Поза “доггі-стайл”

Найнебезпечніша поза з точки зору ймовірності перелому пеніса – колінно-ліктьова – 41% випадків!

Але тут необхідне застереження: дослідження 2014 року, опубліковане у журналі Advances in Urology, говорить, що найнебезпечніша поза – все ж поза вершниці, адже у розпал пристрасті партнерка може не помітити, що щось пішло не так.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com