“Бідні донори” партії Тимошенко пов’язані з “газовою справою Онищенка” (відео)

20.03.2019, 13:12
17187

Деякі незаможні жителі регіонів, від імені яких здійснювалися мільйонні внески на рахунки ВО “Батьківщина” перед виборчою кампанією кандидата Юлії Тимошенко, пов’язані з “газовою справою” нардепа-втікача Олександра Онищенка.

Читайте також: Тарута оголосив підтримку Тимошенко та підписав з нею Меморандум

Про це йдеться у розслідуванні програми “Наші гроші з Денисом Бігусом”.

За даними журналістів, касирка супермаркету у передмісті Києва Наталія Зубар, яка за рік нібито перерахувала партії майже 1.5 мільйони гривень, виявилася бенефіціаром двох київських фірм зі статутними капіталами по 50 мільйонів гривень в кожній.

Одна з них – ТОВ “Страхова компанія “Надійна” – вивела журналістів на Олександра Канцелярука. За даними слідства, він один з реалізаторів так званої “газової справи” Олександра Онищенка. Проти Канцелярука порушено кримінальну справу за оборудки з газом.

Також серед “донорів” партії Тимошенко журналісти знайшли Михайла Вермана. У 2018-му він нібито перерахував політсилі понад мільйон гривень. Верман був зареєстрованим як власник компанії “Арт-Ельм”, яка також фігурує в “газовій справі”. Ця фірма припинила своє існування, але остання адреса її реєстрації співпадає з адресою прописки компаній Канцелярука.

Юлія Тимошенко і Олександр Онищенко в коментарях журналістам спростували інформацію про співпрацю.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com