Бійка з різаниною у Шостці: серед загиблих іноземець

17.02.2020, 14:10
63553

На Сумщині правоохоронці затримали підозрюваного у вбивстві громадянина Грузії під час конфлікту сьогодні вночі біля кафе у м. Шостка.

Читайте також: В Україні зареєстровано 250 справ про вбивство дітей від початку року

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Сумської області, інформує УНІАН.

За підозрою у вбивстві 27-річного чоловіка затримано місцевого жителя. За інформацією відомства, між двома компаніями відвідувачів кафе стався конфлікт через дівчат, які також відпочивали в закладі.

“З’ясовувати стосунки на вулицю вийшли чотири чоловіки. Між ними зав’язалась бійка, під час якої у хід пішов ніж”, – додали у прокуратурі.

Зазначається, що медики констатували смерть 27-річного чоловіка, який є громадянином Грузії, а його 24-річного товариша, місцевого мешканця, також з ножовими пораненнями, доставили у лікарню в тяжкому стані.

Прокурор та слідчий готують 25-річному затриманому повідомлення про підозру за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) ККУ.

Як повідомила прес-секретар прокуратури Сумської області Наталія Науменко, наразі поліцією проводяться ряд заходів щодо розшуку іншого учасника бійки.

“Особа чоловіка, який поранив іншого молодика, відома, наразі встановлюється його місцезнаходження. Розшукуваний зловмисник – 1989 року народження, раніше він неодноразово притягався до кримінальної відповідальності2, – уточнила Науменко.

Нагадаємо, вночі 17 лютого у м. Шостка Сумської області внаслідок бійки поблизу кафе один чоловік дістав смертельне ножове поранення, ще одного у тяжкому стані госпіталізовано. За даним фактом у поліції відкрили кримінальні провадження за ознаками ч. 1 ст. 115 (вбивство) та ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 (замах на вбивство) ККУ.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com