Білорусь накрила нова хвиля протестів (фото, відео)

20.08.2020, 13:11
81876

У Білорусі 20 серпня, на 12 день протестів, поновилися масові страйки на державних підприємствах, в лікувальних установах і в ЗМІ.

Читайте також: “Батька, батьківщина, Білорусь”: у мережі з’явилося відео репетиції учасників мітингу за Лукашенка

Як повідомляє Telegram-канал NEXTA Live, який відстежує хроніку подій на білоруських протестах, на вулиці вийшли співробітники РНПЦ “Кардіології”, а також шахтарі.

Люди збираються біля прохідних своїх підприємств, щоб висловити протест проти насильства. Такі акції вже стали традиційними і проводяться постійно після жорстоких розгонів демонстрантів, незгодних з підсумками виборів в Білорусі.

Тим часом співробітники Білтелерадіокомпанії (БТ) не тільки приєдналися до страйку в Мінську, але й стали масово звільнятися з державного ЗМІ.

Як повідомляється на Telegram-каналі “Підйом”, джерело видання в БТ розповіло, що тільки 19 серпня заяви на відпустку за свій рахунок і на звільнення написали 10 осіб. “Всього зараз не працюють осіб 50. Одні взагалі звільнилися, інші пішли за свій рахунок”, – зазначив інформатор.

Співробітники Білтелерадіокомпанії вийшли страйкувати на вулиці
Багато людей звільнилися з Білтелерадіокомпанії

Що стосується 50 медійників, які вийшли на вулиці, то вони вишикувалися в шеренгу на перетині проспекту Незалежності та вулиці Макайонка. 19 серпня тих, хто оголосив страйк, перестали пускати в будівлю телецентру.

страйк Белтелерадіокомпанії

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com