Білорусь не планує входити до складу братської Росії – Лукашенко

5.12.2019, 13:51
55673

Президент Білорусі Олександр Лукашенко, виступаючи перед депутатами Національних зборів, запевнив, що навіть братській Росії не збирається здавати незалежність та суверенітет країни. Повідомляє БЕЛТА.

Читайте також: “На х..на потрібен такий союз”: Лукашенко розкритикував Росію

“Ми ніколи не збиралися і не збираємося входити до складу будь-якої держави, навіть братської Росії”, − сказав Президент.

“Головне запам’ятайте: я не пацан, який відпрацював 3−5 років Президентом. І я не хочу перекреслити все, що зробив разом з вами, народом, створивши суверенна незалежна держава, щоб його зараз укласти в якийсь ящик з хрестом нагорі . і кудись викинути або передати. Цього при мені не буде ніколи. Це наша країна. Ми суверенні і незалежні. Цим треба пишатися “, − підкреслив білоруський лідер.

Він додав, що якщо ніхто не претендує, ніхто не збирається нас захоплювати, то навіщо самим це добро − незалежність і суверенітет − комусь нести і віддавати. “Нам в історії вистачило вже цих батогів, личаків, лихоліття”, − зауважив Олександр Лукашенко.

Разом з тим Президент зазначив, що важливо тримати голову на плечах: “Ми не повинні дати навіть приводу для того, щоб комусь хотілося нас нахилити і поставить на коліна. У цьому мудрість політиків і політики, яку ми з вами формуємо і проводимо” .

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com