Білоруси цинічно звернулись до українців, назвавши “товаришами” і згадавши про борщ: їм відповіли

31.05.2023, 19:32
141496

Білоруські прикордонники запустили кумедну інформаційно-психологічну операцію. Вони звернулись до українських колег, назвавши їх “товаришами” та пригадавши про борщ. На це ДПСУ їм пояснила, що новою національною стравою Білорусі стали “російські щі”.

Читайте також: Путін віддає накази про масштабні ракетні удари через нездатність військ РФ досягти вирішальних ефектів на полі бою – ISW

Про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

Білоруси намагались пояснили українцям, що наше майбутнє повинно бути з окупантами та їхніми спільниками, оскільки в “наших народів є спільна страва – борщ”, тоді як “європейська кухня суттєво відрізняється”. Також білоруси закликали українців переходити на їхній бік, бо “український борщ закінчується”.

На це ДПСУ нагадала Білорусі, що їхньою новою стравою стали російські щі, бо під час приготування борщу білоруси встромили ніж у спину українців.

“Звертаємось до вас з наступним: нешановані нами, не товариші, білоруські прикордонники! Нещодавно ви згадали про схожість білоруського та українського борщу з незначними відмінностями. Проте ви, як завжди, сильно помилилися.  Ваш борщ дуже відрізняється від нашого. Бо нині білоруський борщ радше схожий на російські щі, навіть якщо ви додаєте туди більше картоплі”, – наголосили у ДПСУ.

Українські прикордонники нагадали білоруським колегам, що Україна – це держава, яка любить свободу, навідмінно від рабської Білорусі.

“Тож ваше нинішнє картопляне вариво, що за консистенцією подібне до тюремної баланди, аж ніяк не схоже на наш український борщ. Ми не раби, щоб куштувати ваш білоруський борщ. Натомість радимо вам змінити “інгредієнти” і стати вільним народом, а не насильно ув’язненими. А до того – їжте самі, не вдавіться”, – наголосили у ДПСУ.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com