Більш не модно: головні антитренди пуховиків на зиму 2021-2022 (ФОТО)

22.11.2021, 22:47
105518

Пуховик – важлива покупка на зиму

Хочеться знайти теплий і зручний, що підходить за стилем життя і той, який личить. А ще добре, якщо недешева річ виглядатиме актуальною та модною і прослужить, не застаріла, не один рік.

Є низка вірних прикмет, які підкажуть: цей пуховик не модний, його не варто брати. І перша — декоративні блискучі гудзики та заклепки, а також декор зі страз. Копійні камені дуже здешевлюють вигляд і давно непопулярні.

Читайте також: На півдні Польщі у ДТП загинув українець (фото)

Хутряна облямівка каптуру та кишень — також прикмета минулого. Зараз від натурального хутра намагаються відмовлятися взагалі, та й штучне не найкраще поєднується з лаконічною та технологічною болонею. Чим менше прикрас буде на пуховику — тим довше він не втратить своєї актуальності.

Що стосується крою, то не варто купувати приталені та вузькі пуховики. Не любите величезних пуховиків оверсайз — і не треба. Зверніть увагу на прямі моделі. Вірний спосіб не помилитися – приміряти пуховик на щільний светр. Якщо одягається легко і сідає красиво – підходить.

Кілька років тому особливою популярністю користувалися пуховики з розкльошеним низом, що нагадують сукні. Тепер вони також безнадійно застаріли. Актуальні фасони, що нагадують пальто чи тренчі – з такими ж відкладними комірами.

Не всі люблять оверсайз – хтось хоче наголосити на талії. Будь ласка! У такому разі вибирайте пуховик-пальто з поясом з тієї ж тканини, що і саме ідея, який потрібно буде зав’язувати на талії. А ось моделі з поясом-гумкою — позаминулий вік, такі краще одразу не розглядати.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com