Біля лінії розмежування затримали гранатометника “ЛНР”

2.02.2022, 19:02
110563

Служба безпеки України спільно з військовослужбовцями Збройних сил затримала біля лінії розмежування бойовика так званої “Луганської народної республіки”. Він воював проти української армії.

Читайте також: Кабмін оновив список тимчасово непідконтрольних Україні населених пунктів – перелік

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на СБУ.

Повідомляється, що житель Попаснянського району в 2016 звільнився з в’язниці в окупованому Красному Лучі, спробував виїхати на підконтрольну територію, але його не випустили. Надалі він приєднався до бойовиків.

Також повідомляється, що в “козачому полку імені Платова” він отримав позивний “Мальок” і займав посади стрілка, снайпера і гранатометника. Брав участь у бойових діях проти сил АТО\ООС, вів прицільний вогонь з гранатометів по українській бронетехніці в районі сіл Новоолександрівка та Троїцьке.

Читайте також: Зараз потрібно посилювати тероборону, а не послаблювати місцеву владу, – “УДАР”

“Бойовик пояснив своє рішення залишити терористичне угруповання втомою від довготривалої війни і бажанням побачити дружину і дітей. В даний час зловмисник затриманий”, – йдеться в повідомленні.

Йому повідомили про підозру у створенні незаконних збройних формувань. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

Теги:

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com