Біля Полтави сталося моторошне ДТП за участю топ-партійця “Слуги народу”: деталі (відео)

14.07.2019, 22:53
33099

Вчора, 13 липня, на 167 км автодороги Полтава – Суми, в районі села Бричківка трапилося ДТП. Як повідомляє представник полції області Юрій Сулаєв, зіткнулись автомобілі ВАЗ -21099 та Toyota Corolla. Внаслідок ДТП, автомобіль Toyota загорівся на місці пригоди.

Читайте також: На Донбасі загинув військовослужбовець з Полтавщини

За попередньою інформацією, 5 людей отримали травми, серед них 5-річна дитина. Всіх травмованих негайно госпіталізували. Поліція встановлює подробиці ДТП, передають місцеві ЗМІ.

Ресурс ″Підслухано в Полтаві″ розмістив  відео катастрофи. Toyota рухалась по зустрічній полосі та не розминулася з ВАЗом.

Стало відомо, що за кермом Toyota був очільник обласної організації ″Слуги народу″ Олексій Сердюков. Також у машині перебувала журналістка Олена Кузіна.

У той же час, офіційно в ДСНС області повідомляють, що за кермом була жінка.

За інформацією полтавської поліції, водій автомобіля ВАЗ-21099 1978 р.н. (Житель Кременчука) і пасажир 1980 р.н. доставлені в реанімаційне відділення 1-ї міської клінічної лікарні Полтави. Пасажирка 2007 р.н. доставлена в реанімаційне відділення дитячої міської клінічної лікарні Полтави.

Травми 39-річної пасажирки ВАЗу виявилися несумісними з життям – вона померла в реанімаційному відділенні 1-ї МКЛ Полтави.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com