Біля школи у Рівному 30 невідомих осіб влаштували перестрілку

19.04.2019, 14:12
21584

У Рівному 17 квітня біля школи 30 осіб влаштували бійку зі стріляниною . Про це повідомляє прес-служба ГУ НП в Рівненській області.

Читайте також: Під час похорону репера в Лос-Анджелесі спалахнула стрілянина, є загиблі і поранені

Інцидент стався близько 20.00 на вулиці Євгена Коновальця. Невідомі особи, що знаходилися на чотирьох автомобілях, влаштували масову бійку.

“Під час інциденту невстановлені поки особи скоїли постріли з спецпристроїв для відстрілу гумових куль. З місця події криміналісти вилучили вісім гільз. До медичних установ про отримання тілесних ушкоджень поки ніхто не звертався”, – йдеться в повідомленні.

Поліцейські встановили три автомобілі і особи зловмисників: два автомобіля Skoda Octavia на іноземній реєстрації під керуванням 21-річних рівнян виявили в обласному центрі, а 42-річного водія Lexus LX 570 – в Здолбунові. Ще один транспортний засіб розшукується.

При огляді трьох авто слідчі і криміналісти виявили та вилучили газові балончики, бронежилети, балаклави, рушниці, патрони, ножі. Автомобілі вилучено та поміщено на штрафмайданчик Рівненського відділу поліції.

За даним фактом поліцейські почали досудове розслідування за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України. В рамках кримінального провадження поліцейські встановлюють всі обставини інциденту і осіб, причетних до скоєного злочину, а також походження зброї.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com