“Біжи або помри”: Україною шириться нова смертельна гра для школярів

12.02.2019, 10:31
11543

Українські діти та тінейджери підхопили новий тренд Мережі – смертельну гру “Біжи або помри”.

Читайте також: Чому у Туреччині маленькі діти сидять у тюрмах

В Україні набирає популярності небезпечний квест. Його суть полягає у тому, що дітлахи, ризикуючи життям, перебігають перед машинами дорогу. Саме тому вона має назву “Біжи або помри”.

Користувачі Інтернету вже щосили вдарили на сполох – у стрічках з’являються прохання до школярів не робити необдумані вчинки, а батькам радять якомога більше часу проводити з дітьми. Але хтось задався іншим питанням. Дійсно в країні почала діяти нова група або ж чутки про неї викликані на хвилі масових обговорень теми, пов’язаної з дитячими самогубствами?

Дитячі психологи, про новий квесті поки не чули – зате підтверджують: кількість дітей, які намагаються покінчити з собою, дійсно збільшилася в рази, інформує Ukr.Media.

“Зараз в навколишньому світі підлітків мало що радує. Вони скаржаться, що у них немає майбутнього, не бачать себе в суспільстві і чим будуть займатися, коли виростуть”, – розповів психолог Анатолій Чуприков.

Психологи також єдині в одному: квести – це можливість отримати якісь нові і яскраві почуття. Але що зробити, щоб захистити свою дитину? Фахівці відповідають банально: побільше спілкуйтеся. І розмови треба піднімати на теми: хобі дитини, спорт, музика та інше. Це необхідно, щоб дитина відчула, що ви з ним на одній хвилі.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com