Благодатний вогонь прибув до України

27.04.2019, 20:45
22793

Вперше в історії об’єднаної Помісної української православної церкви Благодатний вогонь з Єрусалима було доставлено для вірян української Церкви та усіх охочий, пише ТСН.

Читайте також: До Єрусалима з’їжджаються віряни, щоб пронести на собі хрест (відео)

Делегація з 30 осіб, священнослужителів, ветеранів ООС, українських політиків, меценатів, представників влади та громадських діячів з усіх областей України, здійснила візит до Ізраїлю, де після відвідин Храму Гробу Господнього привезла звідти головний перед великодній атрибут – Благодатний вогонь.

Делегація від ПЦУ у Храмі стояла віддалено від української делегації від Московського патріархату, які взагалі йшли разом з вірменською конфесією.

“Ми сьогодні від держави України стоїмо біля Кувуклії. Молимося і очікуємо сходження Благодатного вогню. Молимося за Україну та українців. Щедрих благословінь для нас усіх”, – каже митрополит Луцький і Волинський Михаїл

З аеропорту вогонь буде доставлений до Свято-Михайлівського Золотоверхого собору, де його зустріне настоятель Православної церкви України митрополит Епіфаній. Благодатний вогонь буде знаходитися в соборі, де кожен матиме змогу запалити від нього свічку.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com