Близький друг Путіна дав відповідь – чи поверне Росія Крим і Донбас

29.09.2021, 10:00
101961

У наших реаліях немає впевненості в тому, що Росія все-таки ослабне і поверне Крим Україні

Колишній близький друг президента РФ Путіна мільярдер, власник “Міжпромбанку”, міжнародний інвестор Сергій Пугачов у відвертому інтерв’ю журналісту і бізнесмену Дмитру Гордону висказався, чи поверне Росія Крим і окуповану частину Донбасу Україні.

Читайте також: Тарифи на електроенергію: хто з українців платитиме менше

Перш ніж відповісти на питання, чи поверне Росія Крим і Донбас Україні Сергій Пугачов чітко відповів, що Крим — це українська територія, але відповісти на таке питання дійсно складно, враховуючи, що світова спільнота так проявляє гнучкість. Пугачов зазначив, в наших реаліях немає впевненості в тому, що Росія все-таки ослабне і поверне Крим Україні. Сергій Пугачов зазначив, що він на заході досить довго і вже розуміє, що західне суспільство дуже компромісне. Пугачов додав, що він свого часу знав багатьох президентів Франції, готував російсько-французькі зустрічі, входив в урядову делегацію і тому може з упевненістю сказати, що Франція, як лідер ЄС і Заходу, на шкоду собі не будуватиме в Росії демократію. Те ж саме стосується і України, Молдови і навіть Білорусі. Західне суспільство сконцентровано на своїх проблемах, на своїй соціальній політиці і на своїх виборах. При цьому бізнесмен уточнив, така поведінка Заходу не означає, що у нього є страх перед Путіним. Просто Захід живе зовсім іншими категоріями. Захід не дуже пов’язаний з Путіним. На порядку Заходу Росія на 150-му місці, а Україна і зовсім на 300-го.

“Є деякі інститути, яких цікавлять права людини, бідних, покинутих тварин. Ось це з цієї оперети. Винятком на Заході є і Німеччина, яка проявляє більший інтерес до Росії, тому що зацікавлена в “Північному потоці-2″, а всіх інших країн на Заході Росія і Путін особисто абсолютно не цікавить”, — зазначив Пугачов.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

Теги:

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com