Бойовик з батальйону “Зоря” отримав 3,5 років в’язниці

13.05.2019, 15:16
24723

У Луганській області  суд визнав винним бойовика з народно-визвольного батальйону ″Зоря″ та засудив його до 3,5 років позбавлення волі. Про це повідомив речник Генеральної Прокуратури Андрій Лисенко у Facebook.

Читайте також: Бразилець, як воював за “ДНР”, отримав 13 років в’язниці

Зазначається, що українця звинувачували в участі у діяльності не передбачених законом збройних формувань за ч. 2 ст. 260 ККУ.

Досудове розслідування встановило, що у 2014 році мешканець Луганська добровільно вступив до структурного підрозділу так званого народно-визвольного батальйону ″Зоря″ і в його складі брав участь у бойових діях на території області.

″У суді прокурором доведено, що у червні того ж року, маючи при собі автоматичну вогнепальну зброю та спеціальні засоби ураження, вказаний громадянин разом з іншими учасниками батальйону брав участь у бойових діях поблизу селища Металіст Слов’яносербського району з метою недопущення прориву військовослужбовців Збройних Сил на тимчасово окуповану територію″, – повідомив речник ГПУ.

Марківський райсуд визнав чоловіка винним у вчиненні інкримінованого йому злочину та призначив покарання у вигляді 3,5 років позбавлення волі.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com