Бойовики на Донбасі обстріляли патруль місії ОБСЄ

16.05.2020, 21:40
72597

Патруль моніторингової місії ОБСЄ потрапив під обстріл з боку незаконних збройних формувань в окупованій частині Донбасу – поблизу населеного пункту Березівське.

Читайте також: У Льовові поховали 30-річного військового, який загинув на Донбасі

Про це йдеться у звіті СММ ОБСЄ, передає УНН.

Зазначається, що 15 травня патруль Місії у складі 6 співробітників на 2 автомобілях перебував на південно-західній околиці населеного пункту Березівське, де здійснював моніторинг дотримання локального режиму припинення вогню, а також виконував оголошений політ безпілотного літального апарату (БПЛА) для уточнення повідомлень про пошкодження в цьому населеному пункті.

“О 13:36 під час приземлення БПЛА СММ малого радіуса дії, коли апарат перебував на висоті 5 м над землею, четверо членів патруля Місії, які перебували поблизу автомобілів, побачили 2 вогняні невстановлені боєприпаси, які летіли в їхньому напрямку та вибухнули у повітрі. Невдовзі вони побачили та почули 2 вибухи, а також побачили дим на висоті орієнтовно 80–100 м над землею та на відстані приблизно 20 м на північно-північний захід від свого місцеперебування”, – йдеться у повідомленні.

Спостерігачі в результаті обстрілу не постраждали.

Команда СММ негайно перемістилася на іншу позицію, приблизно за 3 км на захід від південно-західної околиці Березівського та продовжила здійснювати моніторинг безпекової ситуації.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com