Бойовики на Донбасі один раз порушили “режим тиші” (відео)

22.08.2020, 18:23
82080

З початку поточної доби в районі проведення операції Об’єднаних сил на Донбасі незаконні збройні формування Російської Федерації один раз порушили режим припинення вогню. Ситуація в районі ООС залишається контрольованою.

Читайте також: За добу в ЗСУ зафіксували рекорд нових випадків COVID-19

Про це інформує Цензор.НЕТ із посиланням на пресцент ОС.

“Противник здійснив один постріл із ручного протитанкового гранатомета біля Мар’їнки. Військовослужбовці Об’єднаних сил зброю у відповідь не застосовували. На всіх інших ділянках відповідальності українських підрозділів режим тиші зберігався повною мірою. Бойових втрат і поранень серед особового складу Об’єднаних сил немає”, – йдеться в повідомленні.

Підсумки за минулу добу

21 серпня порушень повного і всеосяжного режиму припинення вогню не було. Бойових втрат та поранень у лавах Об’єднаних сил немає.

За минулу добу представниками Національної поліції України зі складу Об’єднаних сил виявлені 105 адміністративних правопорушень. Упродовж доби підрозділами поліції зведених загонів перевірено 6 754 транспортні засоби і 5 849 осіб. Також було затримано 6 осіб, яких підозрюють у причетності до збройних формувань Російської Федерації та її найманців.

Через контрольний пункт в’їзду-виїзду “Станиця Луганська” на контрольовану Об’єднаними силами територію прибули 944 людини. У зворотному напрямку – 2 049 осіб. Через КПВВ “Новотроїцьке” на контрольовану Об’єднаними силами територію прибуло 147 осіб, у зворотному напрямку – 165 осіб. Через КПВВ “Мар’їнка” в обидва боки лінію розмежування перетнули по одній людині.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com