Бойовики на Донбасі скоротили кількість обстрілів

1.06.2020, 10:09
74160

На Донбасі незаконні збройні формування протягом минулої доби тричі порушили режим припинення вогню. Втрат серед українських військових у результаті обстрілів немає.

Читайте також: “Нам обіцяли бойові! Ми вивозили поранених, ми їх шили!” Російські лікарі зізналися, що брали участь у війні на Донбасі (відео)

Про це в понеділок, 1 червня, повідомляє штаб операції Об’єднаних сил, пише Кореспондент.

Так, сепаратисти обстріляли позиції українських військових з мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів.

“Українські підрозділи діяли адекватно до обстановки і вживали необхідних заходів з придушення вогневих засобів противника”, – зазначили в штабі ООС.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід сепаратисти вели вогонь неподалік від Новотроїцького та Водяного.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ на підступах до Оріхового противник випустив в бік українських оборонних укріплень дві міни калібру 82 мм.

З початку поточної доби незаконні збройні формування в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід поблизу Гнутового відкривали вогонь з гранатометів різних систем.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com