Бойовики обстріляли житлові будинки на лінії розведення військ біля Золотого (фото)

30.10.2019, 09:12
49576

У Золотому Луганської області, де розпочалося відведення військ, російські найманці відкрили вогонь по житлових будинках. Про це повідомляє Українська сторона СЦКК на сторінці штабу ООС у соцмережі Facebook.

Читайте також: “Кожен з нас у боргу перед добровольцями, які захищали нашу Україну”, – Зеленський

“Зокрема, 28.10.2019, у період з 20.45 до 21.25 та з 21.53 до 22.40 з боку ЗФ РФ у напрямку н.п. Золоте-4 здійснено обстріли із застосуванням стрілецької зброї”, – йдеться у повідомленні.

29 жовтня мобільна група української сторони Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін проведела фотофіксацію результатів обстрілу.

“Прибувши на місце обстрілу мобільна спостережна група виявила наступне:
– приватний будинок по вулиці Горіховій 25 зазнав ушкоджень від стрілецької зброї калібру 7,62мм. На місці обстрілу групою додатково проведено опитування місцевих жителів та, з їхньою допомогою, виявлено отвори у пластиковому облицюванні будинку.
– приватний будинок по вулиці Довженка 28 зазнав ушкоджень від стрілецької зброї калібру 7,62 мм. На місці обстрілу групою додатково проведено опитування місцевих жителів та, з їхньою допомогою, виявлено 3 отвори в покрівлі будинку”, – додали спостерігачі.

Зазначається, що постраждалих внаслідок обстрілів осіб немає.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com