Бойовики запросили режим “тиші” та одночасно обстріляли українські позиції

31.08.2019, 21:22
39845

В районі Зайцевого бойовики запросили у українських військових режим “тиші”, після чого розпочали обстріл із застосуванням гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Про це повідомляє прес-центр Операції Об’єднаних сил.

Читайте також: Бойовики 13 разів порушили режим тиші на Сході, загинув один український військовий

Режим “тиша” бойовики запросили о 13:30 до 16:00 31 серпня, закликавши Об’єднані сили дати можливість забрати тіла загиблих членів диверсійно-розвідувальної групи, яких було нещодавно ліквідовано бійцями полку “Азов” в районі Світлодарської дуги.

“Українська сторона підтвердила запит на режим “тиша” на вище вказаний період часу. Однак ворог мав іншу мету – скориставшись затишшям, завдати ураження по наших підрозділах. З цією метою він порушуючи режим “тиша”, зухвало розпочав обстріл із застосуванням гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї”.

“Під час потужного ворожого обстрілу одного військовослужбовця було поранено. Наразі йому надано кваліфіковану медичну допомогу, стан здоров’я – середньої важкості”, – повідомили у штабі.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com