Боксував з травмою: Ломаченко переніс операцію після поразки від Лопеса

21.10.2020, 13:09
87116

Український боксер Василь Ломаченко у поєдинку з Теофімо Лопесом боксував з травмою правого плеча. Після бою Ломаченко переніс операцію. На цьому ж плечі йому робили операцію у 2018 році.

Читайте також: Відомого російського пропагандиста впустили в Україну, щоб знімати фільм про Медведчука

Як переда Громадське, про це розповів його менеджер Еґіс Клімас виданню ESPN.

У 2018 році Ломаченко вже переніс одну операцію на правому плечі. Нова операція стала результатом попередніх ушкоджень та травм, які боксер отримав під сам останнього бою.

За словами менеджера, Ломаченко поскаржився на біль, коли прибув для підготовки до бою у Штатах. Праве плече у нього боліло ще в Україні, однак МРТ не виявила жодних травм.

За шість тижнів до бою Ломаченку вкололи спеціальну ін’єкцію, про що повідомили антидопінгову асоціацію та Спортивну комісію штату Невада. Після уколу лікарі заборонили боксеру значні навантаження, тож, за словами Клімаса, українець втратив тиждень тренувань.

За кілька тижнів Василь Ломаченко знову поскаржився на біль у плечі під час спарингу. Тоді йому ще раз вкололи ін’єкцію, а його батько та тренер Анатолій Ломаченко пропонував відмовитися від поєдинку з Лопесом.

Тепер же, за словами Еґіса Клімаса, Василь Ломаченко має повернутись до тренувань вже у січні.

“Я думав, що виграю”: Ломаченко не визнає своєї поразки у бою з Лопесом.

18 жовтня 32-річний український боксер Василь Ломаченко програв бій за звання абсолютного чемпіона світу в легкій вазі 23-річному американцю Теофімо Лопесу. На кону стояли всі головні чемпіонські пояси у легкій вазі – WBA Super, WBC Franchise, WBO та IBF. Через програш у цьому бою Ломаченко втратив всі свої титули. У їхньому контракті на бій не був передбачений реванш.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com