Борець Грицай викликає Усика на бій у “клітці” через його погрози українцям

10.05.2020, 20:13
72001

Український борець вільного стилю Богдан Грицай викликав на бій без правил боксера Олександра Усика через те, що той, на його думку, зі зневагою ставиться до українського народу.

Читайте також: “День, який змінив моє життя. День арешта і катувань. Я ні про що не шкодую…”: Олег Сенцов про полон

Про це 25-річний спортсмен сказав в інтерв’ю Главкому, пише Укрінформ.

“Останньою краплею стало те відео, в якому Алєксандр вдався до відвертих погроз звичайним українцям, продемонструвавши зневагу до всього нашого народу. Це неприпустимо. Я не витримав, бо ще такого не бачив, щоб професійний спортсмен займався залякуванням простих людей. Тому вирішив запропонувати Усику вийти зі мною в клітку… Нехай покаже, на що здатен, а не лякає”, – сказав Грицай.

Борець зауважив, що ніколи не бився у “клітці”, так само як і Усик, тому вони у рівних умовах.

Утім, він визнав, що ймовірність прийняття його виклику мізерна.

“Але я показав, що є українці, які здатні дати йому відсіч. Нехай буде до цього готовим. Досить уже мовчати і слухати образи на адресу нашої країни і нас як її громадян”, – заявив борець.

За словами Богдана, йому телефонують зі словами підтримки і пишуть його друзі та знайомі, поміж яких є і відомі спортсмени. “Можу сказати, що одним з перших мені зателефонував і похвалив Герой України Юрій Шухевич. Було дуже приємно, бо вельми поважаю цю людину”, – зауважив борець.

Кілька днів тому уродженець Сімферополя Олександр Усик опублікував відеоролик, у якому “нокаутував” свого хейтера, “диванного експерта”.

На звернення Грицая він наразі не відреагував.

Як повідомлялося, українські боксери Василь Ломаченко (легкка вага) та супертяж Олександр Усик потрапили в базу “Миротворця” після участі в зйомках російського фільму про церкву.

Боксерам закидають заперечення російської агресії, участі в антиукраїнських пропагандистських заходах Росії, маніпуляції суспільно значущою інформацією і називають їх противниками незалежності українського православ’я від контролю Росії.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com