Бояться, що їх судитимуть: російські окупанти панікують через СБУ, яка прослуховує їхні розмови

3.05.2022, 13:03
118781

Через це вони бояться, що їх можуть судити.

Про це повідомляє СБУ, виклавши переписку з друзями одного з “героїв” телефонних розмов.

Так, нещодавно Служба безпеки України оприлюднила телефонну розмову російського окупанта з російської глибинки Івана Клименка з матір’ю.

“Нам нужно всех убивать: и детей, и женщин. Всех подряд. Всю Украину нужно вытравить просто, до самого Львова. Чтобы этой страны не было на карте. Нужно их с земли стереть”, – говорив матері Клименко і погрожував ножем вирізати свастику на тілах загиблих українців.

СБУ повідомила, що окупант має декілька сторінок у соцмережах, де публікує фото у військовій формі та з нацистською символікою.

“Герой” розмови служить у Другій гвардійській Таманській мотострілковій дивізії, яка вважається елітою збройних сил РФ і завжди бере участь у військових парадах у Москві.

Клименко дізнався, що СБУ перехопила його розмову з матір’ю і дуже переживає з цього приводу, запитуючи думку своїх друзів:

– Привет, Полин! Глянь,пожалуйста, что там на меня СБУ в ютуб выложила.
– Запись звонка с твоей матерью, в котором ты говоришь, что всех перебьешь и переубиваешь. Что ты е*лан и таких, как ты, нужно отдать на международный суд. Это, мягко говоря. Там твои фото, твои данные.

Інший друг теж не надто його підтримав: «На какой *уй ты написал! Вань, я тебе давным-давно говорил, что служба в армии – это не шутка».

Зараз російський окупант активно гуглить в Інтернеті статті кримінального кодексу, щоб дізнатися, скільки років він може отримати в Росії за пропаганду нацизму.

“Іване, ось тобі новий квест: загугли, скільки тобі «світить» за порушення законів і звичаїв війни за міжнародним правом”, – порадили окупанту в СБУ.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Підписуйтесь також на наш телеграм-канал УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com