Боїться замаху і усуває охорону: джерела розповіли про життя путіна в бункері

18.03.2022, 17:50
114903

Російський президент Володимир Путін боїться фізичної ліквідації, через що давно не був у Кремлі. Після початку війни в Україні він перебрався в спеціальний захищений бункер.

Читайте також: Виступ путіна у Лужниках різко обірвався виступом Газманова (відео)

Про це розповів “Факт“директор Інституту соціально-економічної трансформації Ілля Несходовський з посиланням на джерела.

“Розповіді про перебування Путіна в бункері – правда. У цьому контексті великий сумнів, що він полетить до Туреччини. Глава Кремля обмежив всі контакти і боїться, що його вб’ють, тому що усвідомлює — дуже багато поставив на цю війну, яку програє. Путін дуже, дуже сильно боїться. Тепер всі розмови з ним проходять тільки онлайн. Він до себе нікого не підпускає”, – заявив Несходовський.

За його словами, Путін всіх боїться і не довіряє навіть власній охороні.

“Те, що він всіх садить на великій відстані від себе — це не через коронавірус, просто боїться будь-якого замаху, тому до нього ніхто не повинен наближатися ближче ніж на 10 метрів… Звичайно, це охорона. Правда, він їй не довіряє, як наслідок — деякі охоронці періодично зникають: вчора був, сьогодні ні. Тільки запідозрив Путін когось, і ця людина… зникає. Там не заморочуються ” – зазначив він.

Також він заявив, що за чутками, олігархи хочуть за все зробити відповідальним Путіна і віддати його Заходу.

“Але поки цей задум не знайшов підтримки у силовиків, вони всі за Путіна. Навіть незважаючи на чистки і звільнення в одному з відділів, а все тому, що він їх добре “підгодував”. У той же час на ситуацію просто катастрофічно тисне економіка. Тому, можливо, щось зміниться”, – підсумував Несходовський.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Підписуйтесь також на наш телеграм-канал УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com