БПП по-новому: як претенденти Зеленського завалили першу перевірку

10.06.2019, 21:15
28620

Ви вже потішилися за список “нових облич” з партії ″Слуга народу″? Побачили у списку своїх гарних знайомих, класних ″чуваків та чувіх″? Повірили, що новий парламент буде якісно кращим за чинний? Повертайтесь на землю. Про це пише журналіст Олексій Братущак у своєму авторському блозі на ″Українській правді″.

Читайте також:  На з’їді партії “Слуга народу” гостей пригостили шаурмою

Вони нічим не кращі ″нових облич″, якими ряснів список БПП восени 2014-го. Усі ці кандидати від Зеленського вже провалили першу перевірку.

″Ідеально″ стартанули ???
На публічному заході партії Зеленського (не обманюйте себе та інших, те, що всі бачили, це не з’їзд) прямо заявляли: списки формувалися в авралі, перевірити всіх не встигали, тож могли пролізти неблагонадійні особи. І закликали викривати тих, чия репутація має брудні плями.
І тут Фейсбук вибухнув. Ви легко можете знайти дописи про антимайданівця Макса Бужинського, про людину Медведчука Дмитра Співака, про медіа-кілера Олександра Дубінського. Та й про інших сумнівних персонажів, які стали кандидатами партії Зеленського або за списком, або за мажоритарними округами.
Єдине, чиїх ФБ-дописів ви не побачити щодо сумнівних персонажів, так це самих Зе-кандидатів. Ось тих кандидатів, які є ціннісними, патріотичними, класними тощо.
Усі ці класні ″чуваки та чувіхи″ мовчать. З різних причин (далеко ж не всі бояться через критику формування списків втратити можливість отримати депутатський мандат, правда?) вони пішли на угоду з совістю.
То чим їхня поведінка відрізняється від кількарічної мовчанки БППшників?
Члени фракції Порошенка мовчки сприйняли у своїх лавах ″нове обличчя″ у вигляді Сергія Березенка. Пам’ятаєте його перемогу на скандальних виборах у Чернігові? Мовчки проковтнули.
5 років БППшники відмовчувалися про одіозних Кононенка та Грановського. Нє, ну щось вони могли сказати журналістам у кулуарах парламенту. Але публічно вони грали роль шлангів: нічого не бачимо, нічого не чуємо, ніяк не реагуємо. Аж допоки сам Порошенко напередодні провалу у другому турі не визнав однією зі своїх помилок – кадрову політику. Та й після цього БППшники та порохоботи не могли вичавити з себе прізвища “помилок”. І ось тепер ми бачимо, як перші ″помилки″ Зеленського замовчують майбутні Зе-нардепи.

Наші гарні знайомі, класні хлопці та дівчата…
Сьогодні вони промовчали про Бужанського-Співака-Дубінського та про ряд інших кандидатів. То де гарантії, що після цього вони не будуть відмовчуватися щодо ″своїх″ міністрів-корупціонерів?
Звідки тепер може з’явитися впевненість, що вони не перетворяться на чергову мовчазну сотню нардепів, як це було з БПП? Якщо свою першу перевірку чесності та принциповості вони провалили.
І щоб двічі не вставати. Цікаво почути від класних хлопців та дівчат зі списків ″Голосу″. На своїх концертах у рамках #ТуруЗмін ваш лідер співає про програму партії, першочергові законопроекти майбутньої фракції чи про необхідні зміни до Конституції? Бо у ваших ФБ-дописах вашу принципову позицію тепер теж не побачити…
Хтось каже про ″ідеальну коаліцію″ двох партій. Ну да, ″ідеально″ стартанули…

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com