Брат Єрмака “торгує ” державними посадами (відео)

29.03.2020, 14:48
67933

Народний депутат від “Слуги народу” Гео Лерос опублікував відео за участю брата Андрія Єрмака Дениса, заявивши, що так глава Офісу Президента через родича “баріжіт посадами”. Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook , опублікувавши відео прихованої зйомки декількох зустрічей за участю Дениса Єрмака.

Читайте також: “Кама Сутра”: показали незвичний ресторан, у якому зустрічалися Гончарук та глава ОП Єрмак (фото)

“Київ пам’ятає героїв, через які столиця перетворилася в місто ларьків і нелегальних парковок, кіноіндустрія пам’ятає дрібних шахраїв, які кидали всіх, хто не міг постояти за себе, а зараз країна з жахом дивиться, як дерибанять України, а що залишиться, віддадуть країні поребрика. Це все ланки одного ланцюга, одне барижное ДНК, яке знищує все живе, залишаючи виїжджені землю. Андрій Борисович, ти ворог України і тобі краще піти, поки по−хорошому”, − йдеться у повідомленні.

На відеороликах відображені деякі зустрічі з кінця серпня по початок жовтня 2019 року.

Серед озвучених посад обговорювалася посаду заступника міністра інфраструктура, а також що є “красива дівчинка”, котра хотіла б очолити або ТРК “Україна” або “Внешекспоцентр”.

При ще одній бесіді за участю Дениса Єрмака чоловікові озвучують суму в 45 мільйонів.

На ряді відео Денис Єрмак розповідає про процедурах працевлаштування, проходження конкурсів, як йому дають інформацію з Кабміну і Офісу Президента.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com