Британку, яка обізвала дружину колишнього “кобилою”, в ОАЕ хочуть посадити до в’язниці

9.04.2019, 11:29
20087

Суд Об’єднаних Арабських Еміратах (ОАЕ) почав справу проти громадянки Великобританії за те, що обзивала в Інтернеті нову дружину свого колишнього чоловіка. Жінці загрожує 2 роки в’язниці, пише ТСН з посиланням на ВВС.

Читайте також: У Києві матір з дочкою продали фальшивих путівок на 2 мільйони

Як стало відомо, у 2016 році 55-річна Лале Шаравеш написала гнівний коментар під фотографією колишнього чоловіка португальця Педро і його нової дружини-туніски.

“Сподіваюся, ти опинишся під землею. Ідіот. Будь проклятий: ти пішов від мене до цієї кобили”, – написала жінка на адресу колишнього коханого, з яким прожила 18 років і народила від нього доньку.

Через три роки Педро помер і Лале Шаравеш прилетіла на його похорон в Дубай з 14-річною донькою. Однак їх затримали просто в аеропорту.

Як виявилося, нова дружина Педро звернулася до поліції через коментарі Лале в Мережі. В ОАЕ діє закон про образи в Інтернеті, згідно з яким британці загрожує до двох років в’язниці і штраф в 65 тисяч доларів.

Лале Шаравеш заборонили залишати країну, а її донька полетіла додому. Тепер на громадянку Британії очікує рішення суду, засідання якого призначено на 11 квітня.

Адвокати Шаравеш і британське посольство просили у другої дружини Педро відкликати позов, але вона відмовилася це зробити. 42-річна Сама аль-Хаммаді в коментарі британському виданню Standard розповіла, що Шаравеш відправляла численні зневажливі повідомлення в Інтернеті і навіть писала листи на електронну пошту боса колишнього чоловіка.

“Вона ображала Педро, посилаючи листи навіть його босові в банку, кажучи, що я б **дь, я забрала його в неї, що у неї немає грошей. Він писав листи з проханням припинити. Це її не зупинило”, – розповіла жінка.

Вона також виступила на захист дубайських законів про кіберзлочинність, які активісти розкритикували як “необґрунтовані”.

“Це злочин в Дубаї. Це правильно. Мені не шкода. Вона змусила його (Педро) страждати в останній рік його життя. Нехай переможе закон”.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com