“Будемо разом до звільнення Єрусалиму”: в Ірані привітали бойовиків ХАМАС із нападом на Ізраїль

7.10.2023, 18:05
147897

Радник верховного лідера Ірану генерал Ях’я Рахім Сафаві привітав палестинських бойовиків у суботу, 7 жовтня, з тим, що вони розпочали найбільшу атаку на Ізраїль за останні роки.

Читайте також: Випустили 5 тисяч ракет, диверсанти на вулицях міст: що відомо про загострення конфлікту між Ізраїлем та ХАМАС

Про це повідомляє Reuters із посиланням на напівофіційний новинний сайт ISNA.

“Ми вітаємо палестинських бійців. Ми будемо з палестинськими бійцями до звільнення Палестини та Єрусалиму”, – цитують його слова ЗМІ.

Сафаві є головним радником верховного лідера Ірану аятоли Алі Хаменеї та старшим генералом Корпусу вартових Ісламської революції.

Державне телебачення Ірану цього ж дня також транслювало кадри, на яких члени парламенту встають зі своїх місць, скандуючи “Смерть Ізраїлю” та “Палестина перемогла, Ізраїль буде знищений”.

Як повідомляє видання The Times of Israel, Речник міністерства закордонних справ Ірану Насер Канані також привітав терористичний напад палестинців на Ізраїль.

“Сьогоднішня операція відкрила нову сторінку на ниві спротиву та збройних дій проти окупантів”, – заявив він, називаючи окупантами ізраїльтян.

Він також наголосив на “блискучих перемогах” під час операції ХАМАС, яку назвав яскравою подією “в історії боротьби палестинського народу проти сіоністів”.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com