Будемо рубати руки, – Тищенко влаштував розбірки на кордоні з Угорщиною (відео)

1.05.2021, 15:05
96620

Нардеп від “Слуги народу” Микола Тищенко, який сам неодноразово потрапляв у скандали, завітав на кордон з Угорщиною. Там він влаштував жорстку перевірку.

Читайте також: Тищенко влаштував вечірку для дружини в розпал локдауну в Києві (відео)

Про це повідомляє телеграм-канал PavlovskyNews, передає 24 канал.

Про деталі перевірки розповіли у телеграм-каналі PavlovskyNews. Під час свого візити на кордон Тищенко “викрив корупційну схему на митниці”.

Що Тищенко робив на кордоні

Спершу Тищенко підійшов до угорського прикордонника та заявив, що повідомив у нас немає кордонів з Угорщиною. Сталося це на КПП “Тиса”. А після нардеп відправився на зважування вантажів, які підлягають митному декларуванню.

“Слуга народу” вирішив сам перевірити телевізор і під час цієї перевірки з’ясувалося, що митники вибірково оцінюють мито вантажів.

“Водії заявили, що є секретний чат для бізнесменів і звичайних громадян. Комерційних перевізників занижують вагу вантажу, що підлягає оплаті. Багато водіїв беруть у свої автобуси додаткових людей для провезення вантажу на безоплатній основі”, – мовиться у повідомленні.

Також водії скаржилися, що на основному КПП з Угорщиною всього двоє ваг. Тищенко зажадав від керівництва митниці розширити їх кількість до 7-ми найближчим часом.

Як пише видання НВ, Тищенко також зустрівся з виконувачем обов’язків голови митниці Миколою Пожом. Нардеп намагався з’ясувати, чому на кордоні між Угорщиною та Україною раніше були величезні черги.

“Ви почуйте мене, будь ласка, це наші сусіди. Угорщина – це країна, яка є нашим найголовнішим стратегічним партнером. І не треба на них кивати, що вони в чомусь винні. Вони ні в чому не винні, вони наші друзі”, – заявив Тищенко.

Він наказав голові митниці кілька разів повторити тезу, що угорці – наші друзі. Потім нардеп вирішив з’ясувати у Миколи Пожо, коли буде добудований туалет. Голова митниці сказав, що через місяць виділені на це кошти почнуть використовувати.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com