Будемо захищати економіку України: Партія “За майбутнє” оголосила про участь у місцевих виборах

31.07.2020, 18:53
80048

Політичний порядок денний в Україні наразі формує фракція монобільшості. Однак необхідність у досвідчених політиках не зникла. Рік після парламентських виборів продемонстрував, що нові обличчя у владі не завжди в змозі подолати існуючі суспільно−політичні виклики, тому політична партія “За майбутнє” вирішала іти на місцеві вибори з підтримкою розвитку регіонів. Про це йшлося в сюжеті телеканалу ZIK.

Читайте також: Місцеві вибори: щоб йти в мери, потрібно від 19 до 445 тисяч гривень

Відсутність прогресу, подальший економічний спад, нові кредитні зобов’язання перед МВФ змусили депутатів−мажоритарників об’єднатися і створити політичну партію “За майбутнє”.

“Ми вирішили зробити партію “За майбутнє”, партію, яка буде захищати економіку України, українських виробників. Захищати від всіх. У незалежності від тих угод, які були підписані до цього часу з різними міжнародними організаціями не на користь України”, – заявив  народний депутат України, лідер партії “За майбутнє” Ігор Палиця й додав, що партія створюється, базуючись на регіонах України.

Приєднався до політсили і черкаський мер Анатолій Бондаренко. Під час карантину він особисто переконався, що першочерговим завданням партії має стати завершення децентралізації, щоб місцева влада могла сама розпоряджатися коштами.  Також, за словами мера Черкас, найближчим часом партія планує сформувати професійну команду.

Читайте також: У ЦВК розповіли про особливості проведення місцевих виборів 25 жовтня

“В нашій команді будуть виключно професіонали, патріоти і ті люди, які дбають про розбудову міст. Ті яких ми щоденно бачимо, ті, які забезпечують життєдіяльність громади”, – наголосив міський голова Черкас Анатолій Бондаренко.

Представники партії переконані, лише справжні професіонали можуть реалізувати реформи. Відтак розпочинають передвиборчу боротьбу.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com