Була вагітна: Поляков жив із нардепкою Скороход, її забрала швидка з Верховної Ради – джерела

8.10.2021, 17:30
102559

Померлий нардеп Антон Поляков жив разом із колегою із депгрупи “За майбутнє” Анною Скороход, яку також виключили з фракції “Слуга народу” у 2019 році. Скороход знепритомніла у приміщенні комітетів ВР 8 жовтня і її забрала швидка допомога.

Читайте також: Нардепа Антона Полякова знайшли мертвим

Джерело: співрозмовники УП в “Слузі народу”, “Інтерфакс-Україна

Голова фракції “Слуга народу” Давид Арахамія повідомив у партійних чатах в соцмережі, що Поляков останнім часом жив разом із Скороход, але вона від нього пішла. Нардеп важко переживав розрив, для нього це було трагедією.

За словами Арахамії, Поляков 7 жовтня висловив бажання повернутися і відновити співпрацю із фракцією “Слуга народу”. Він більше не хотів бути в опозиції до монобільшості.

Зранку 8 жовтня із приміщення комітету ВР Скороход забрала швидка. За словами очевидців, нардеп у стані шоку. Вона, зокрема, намагалася додзвонитися до померлого Полякова і кричала, що вагітна.

Член групи “За майбутнє” Дмитро Лубінець повідомив, що Скороход втратила свідомість в будівлі комітетів ВР і зараз знаходиться в лікарні.

За його словами, швидше за все у неї підвищився тиск. Нардепку намагалися привести до тями в приміщенні комітетів, але це “не дуже вийшло: їй стало трошки легше, але потім вона знову втратила свідомість, тому вирішили терміново відправляти її в лікарню”.

Скороход сидить в залі пленарних засідань Ради поруч з Поляковим і, за словами Лубінця, вони найбільше спілкувалися.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com