“Бумбокс” та Тіна Кароль презентували новий чуттєвий кліп

5.04.2019, 13:50
19581

Українська поп-діва Тіна Кароль і хіп-хоп гурт “Бумбокс” здивували новиною про спільну колаборацію декілька днів тому. У четвер, 4 квітня, артисти презентували очікувану композицію і відеокліп, який шанувальники назвали “надзвичайно чуттєвим”.

Читайте також: Тіна Кароль здивувала фанатів новими фото з Нью-Йорка

Артисти повідомили про презентацію пісні “Безодня”, яку вони записали дуетом, у вівторок, 2 квітня. Тіна Кароль та гурт “Бумбокс” опублікували на своїх сторінках в соціальних мережах фотоанонс, у якому вказали, що 4 квітня о 20:00 годині вони представлять відеокліп і відповідатимуть на питання в прямому ефірі.

Автором слів до україномовної композиції став фронтмен і соліст гурту “Бумбокс” Андрій Хливнюк. Спершу на YouTube-каналі колективу з’явився аудіозапис, який одразу після публікації отримав чимало схвальних відгуків від слухачів. А ввечері, як було зазначено, в анонсі, музиканти представили очікувану відеороботу.

Що цікаво, перша відеоколаборація Тіни Кароль та гурту “Бумбокс” обмежилася мінімалістичністю. Режисери не використали жодних анімаційних спецефектів, однак варто відзначити заворожуючу гру тіней.

Музиканти групи грали на інструментах прямо у вінтажній кімнаті тоді, як Андрій Хливлюк співав поруч із ними. Після його вступу свою партію виконала Тіна Кароль, яка постала перед шанувальниками у звабливій червоній сукні білизняного стилю. Наприкінці кліпу вони з солістом гурту зустрілися, вийшовши з темряви.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com