Бутусов: “Якщо є солдати, які голосують за Бойко і Вілкула – значить, робота з особовим складом в підрозділах провалена”

1.04.2019, 10:32
18946

Під час голосування в зоні проведення ООС першість отримав Зеленський, другу позицію посів Порошенко, а третє місце у лідера радикалів Ляшка.

Читайте також: Зеленський згодився на дебати з Порошенком

Юрій Бутусов на своїй сторінці у Facebook написав результати голосування бійців ООС та заявив “про повний провал роботи з особовим складом, зважаючи на високий рейтинг там Бойка та Вілкула.

“Результати голосувань на спеціальних виборчих дільницях для голосування військовослужбовців Збройних сил України в зоні ООС на 49 му окрузі Донецької області, спецділянки 000001 (Костянтинівка), 000002 (Воздвиженка), 000004 (Тарасівка) станом на 23:50 31 березня:

Володимир Зеленський – 517
Петро Порошенко – 470
Олег Ляшко – 52
Руслан Кошулинський – 46
Юлія Тимошенко – 38
Анатолій Гриценко – 29
Ігор Смешко – 28
Олександр Вілкул – 13
Юрій Бойко – 12
Юрій Тимошенко – 4

Кількість виборців на трьох ділянках – 1363
Кількість тих, хто проголосував на трьох ділянках – 1276

Цифри показують, що в ЗСУ дуже різне бачення про те, хто може бути Головнокомандувачем під час війни. І це показує якість інформаційної роботи та морально-психологічного стану у військових частинах. Якщо є солдати на фронті, які голосують за Бойко і Вілкула – значить, робота з особовим складом в цих підрозділах провалена. Це не “агенти кремля” – справжні б агенти, звичайно, не світилися, це просто люди в формі, які прийшли отримувати зарплату, а про Україну, Росію, війні з ними на службі бесід не проводилося, і вони проголосували, не відчуваючи жодної провини і не побоюючись, що комусь буде важливий їх вибір. Повна байдужість. Цифра по Юрію Тимошенко теж показова – явно аватари голосували”, – пише Бутусов.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com