Бєлькова склала мандат нардепки

18.06.2020, 15:51
75824

Верховна Рада України проголосувала за складення повноважень народної депутатки України від ВО “Батьківщина” Ольги Бєлькової.

Читайте також: Парламентарі відмовилися позбавити мандата Вакарчука

Відповідне рішення було ухвалено під час пленарного засідання 18 червня 343 голосами. Після голосування колеги провели політикиню оплесками і обіймами.

Тепер місце Бєлькової в парламенті повинен зайняти Сергій Євтушок, який проходив в списку на виборах під 25 номером.

Голосування за складання мандата Бєльковою

Нагадаємо, що про намір піти з Верховної Ради нардепка оголосила 16 червня. Причин такого кроку політикиня не називала, сказавши лише, що це життя.

Бєлькова була нардепкою, починаючи з 2012 року. Так, з 2012 по 2014 рік вона була членкинею парламентського комітету з питань фінансів і банківської діяльності. Також обіймала посаду голови підкомітету з питань функціонування платіжних систем і електронної комерції, була членкинею Спеціальної контрольної комісії з питань приватизації.

Колеги провели Бєлькову оплесками

З 27 листопада 2014 року Бєлькова була народною депутаткою від партії Блок Петра Порошенка і зайняла пост заступниці голови Комітету з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки.

Поза політикою колишня нардепка працювала керуючою партнеркою компанії EastLabs, директоркою з міжнародних проєктів управлінської команди Фонду Віктора Пінчука, а також керувала приватним проєктом WorldWideStudios, який надає стипендії магістерських програм топових світових університетів обдарованим українцям.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com