Били та намагалися задушити: у Запоріжжі родичі померлої пацієнтки побили лікаря швидкої допомоги (відео)

8.10.2020, 17:12
86137

У Запоріжжі розлючені родичі пацієнтки накинулись на лікаря швидкої допомоги та побили її. Пізніше з’ясувалося, що у хворої був коронавірус, але рідні це приховали та піддали небезпеці всю бригаду медиків.

Читайте також: На Житомирщині знайшли мертвими трьох військових-контрактників

В Запоріжжі бригада швидкої допомоги приїхала за викликом до важкохворої пацієнтки. У жінки раніше діагностували запалення легень та допомога лікарів знадобилася терміново, оскільки стан хворої почав різко погіршуватися. Протягом декількох днів хвороба протікала важко, але рідні відмовлялися від госпіталізації. Подробиці розповіли у сюжеті телеканалу “Актуально”, передає РБК-Україна.

“Жінка хворіла на п’ять днів. До неї виїжджала бригада кілька разів. Була діагностована пневмонія і жінці пропонувалася госпіталізація, але родичі відмовилися. Жінка загинула, всупереч всім зусиллям лікарів. Родичі були незадоволені та вирішили відігратися на медику”, – розповіли у швидкій допомозі.

Читайте також: Вдарив кулаком в груди: військовослужбовець Нацгвардії убив товариша по службі

Медики змушені були застосувати реанімаційні заходи, але незважаючи на всі зусилля, врятувати жінку не вдалося. Родичі пацієнтки в гніві накинулись на лікаря. Вони хапали її, били, а потім навіть спробували задушити. В результаті нападу медика довелося терміново госпіталізувати.

Пізніше з’ясувалося, що у загиблої був коронавірус, але рідні приховали цей факт від бригади швидкої допомоги й тим самим наразили на небезпеку всіх лікарів швидкої допомоги, які приїхали за викликом.

За фактом нападу порушено кримінальну справу і родичі загиблої навіть не спробували вибачитися перед лікарями.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com