Били та силою тримали в підвалі: на Закрапатті депутат взяв у полон сім’ю іноземців з дітьми

27.08.2020, 15:10
82549

На Закарпатті члени злочинного угруповання, які пограбували, а потім утримували в полоні сім’ю туристів-іноземців з малими дітьми, постануть перед судом.

Читайте також: У чернігівському “МакДональдсі” чоловік зґвалтував школярку (фото)

Як розповіли в прес-службі Міністерства внутрішніх справ України, зловмисники були затримані ще в грудні 2019 року. Щоб зловити всіх бандитів, були залучені оперативники, слідчі, спецназ КОРД і рота особливого призначення поліції.

Виявилося, що злочинці напали на сім’ю іноземних туристів, відібрали у них 7 тис. доларів, документи, одяг та мобільні телефони. А опісля, щоб потерпілі не звернулися в поліцію після розбійного нападу, бандити силою затягли нещасних у підвальне приміщення і утримували проти їх волі. При цьому, серед заручників були і двоє малолітніх дітей.

Через деякий час одному з потерпілих вдалося втекти і звернутися за допомогою до поліцейських. У МВС при цьому зазначили, що “на момент його звернення вже готувалася спецоперація по затриманню учасників злочинної групи і звільненню людей”.

Цікаво, що організатором злочинної групи виявився… депутат однієї з селищних рад. Тепер йому і його посіпакам загрожує до 12 років ув’язнення.

Закарпатський депутат взяв у полон дітей-іноземців: тримав у підвалі

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com