Бив до розриву селезінки: у Полтаві п’яний коп жорстоко відлупцював студента битою

1.10.2019, 16:50
44785

У центрі міста п’яний поліцейський разом із своїм товаришем напали на людей. Про це пише ″Радар″.

Читайте також: У Полтаві вночі горіло шість автівок (фото)

Виявилося, що один із нападників — співробітник Національної поліції України. Поліцейський Василь Твердохліб із приятелем після пиятики вирішили відірватися на повну.

Свідки розповідають, що нападники спершу атакували підлітків, а потім жінку, чоловік якої захистив її, вдавшись до попереджувального пострілу з табельної зброї.

Від нападників постраждали двоє неповнолітніх учасників програми “Українська академія лідерства”. Дівчині вдалося втекти і сховатись у якомусь під’їзді. Її товариша Максима Кутника п’янючий поліцай побив битою аж до розриву селезінки у хлопця.

Батьки студентів  та громадські активісти б’ють на сполох і просять  поширити повідомлення про цей злочин правоохоронця.

Хлопець написав заяву до поліції, її вже внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань

За словами активістів ГО ″Українська академія лідерства″, у результаті удару бейсбольною битою 17-річному  Максиму  нанесено травми середнього ступеня тяжкості. Медики діагностували розрив селезінки. Хлопця прооперували. Наразі він перебуває в місцевій лікарні під наглядом лікарів та товаришів, які, в тому числі, охороняють його.

Читайте також: У Полтаві невідомий вистрілив в охоронця через зауваження

Окрім цього, активісти  вже підготували звернення до міністра внутрішніх справ Арсена АВакова, заступника міністра внутрішніх справ  Антона Геращенка, керівника Національної поліції України генерала поліції третього рангу Ігоря Клименка та начальника Головного управління Національної поліції України в Полтавській області полковника поліції Андрія Замахіна, до керівника Державне бюро розслідувань Романа Труби та Генерального прокурора України Руслана Рябошапки з проханням взяти під особистий контроль цю справу, аби захистити потерпілих від ймовірного тиску зі сторони нападників та провести справедливе розслідування.

Вони також закликають усіх свідків долучитися до розслідування цієї справи.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com