Бив дружину, залякував дітей та погрожував газом: сусіди розповіли про депутата, який підірвав квартиру

10.06.2020, 12:08
75023

Вибух та потужна пожежа в багатоповерхівці Новомосковська на Дніпропетровщині стались у квартирі 36-річного депутата міської ради. Стіна між квартирами розлетілася на шматочки і засипала кімнату сусідів. Їх удома не було.

Читайте також: У Львові в приватному будинку виявили тіло 9-річної дитини

Постраждав лише власник оселі, де стався вибух. Весь у вогні, він самотужки вибіг після вибуху, пише Gazeta.ua

“Визирнув, а тут людина лежить. І в диму весь. І горить. Кричить: викличи швидку допомогу та пожежників. Я не чув запаху газу. Але, за логікою, газова плита ціла, кухня ціла. А вибухнуло в кімнаті”, – розповідає сусід.

Постраждалого чоловіка госпіталізували до лікарні в тяжкому стані. Близько 100% поверхні тіла уражені. Крім цього, ще є опік дихальних шляхів. Це була спроба самогубства, вважають у поліції. Перед трагедією чоловік відправив повідомлення знайомим.

“Там були відповідні відомості, які дали нам підстави вважати, що це спроба самогубства. За попередніми висновками експертів, вибух стався внаслідок витоку газу”, – каже начальник відділу комунікації обласної поліції Ганна Старчевська.

Постраждалий – тимчасово безробітний. Сусіди кажуть, що неодноразово захищали його дружину та дітей від домашнього насильства. Останнім часом він жив сам.

“Ця людина неадекватна. Ми останні два роки просто мучилися з цим сусідом, він бив свою дружину, діти були налякані. Ми викликали поліцію. Він тут погрожував, що відкриє газ, відключили газ. Ми з того моменту на пороховій бочці”, – каже сусідка Людмила Степаненко.

Що саме вибухнуло, з’ясовують експерти. Газова служба спочатку заперечувала, що це природній газ, нині ж утримується від коментарів. Інша комісія з’ясує масштаби руйнувань.

Підстав для евакуації людей немає. Тож без газу та електрики люди залишаються у власних домівках. А проти депутата поліція готує кримінальне провадження за навмисне ушкодження чужого майна. От тільки жодних прогнозів щодо його стану медики не дають надто серйозні опіки.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com