Бив молотком та різав: затримали чоловіка, який вбив подружжя під Києвом (відео)

30.01.2022, 16:30
110321

Поліція Київщини за «гарячим слідом» затримала 52-річного жителя Василькова, який скоїв подвійне вбивство. Ввечері 29 січня на Обухівщині виявили чорний фургон з тілами двох підприємців з Волині. 45-ти та 50-річний підприємці приїхали на Київщину у справах – привезли деревину, і були жорстоко вбиті.

Читайте також: На Волині автомобіль на смерть збив 19-річну дівчину, водій втік

Як стало відомо ІА Волинські Новини, жертвами стали подружжя Анатолій та Світлана з села Стобихівка.

Як розповіли у поліції, за попередніми даними, між нападником та підприємцем з Волині на заводі з виготовлення меблів трапився словесний конфлікт, після чого чоловік наніс опоненту багаточисельні удари молотком. Після скоєного зловмисник відкрив двері авто та кілька разів вдарив ножем дружину підприємця, внаслідок чого жінка загинула.

Лиходій намагався приховати сліди злочину, поклав тіла підприємців у фургон і відвіз на одну із вулиць Василькова, де і покинув.

«З понівеченими тілами подружжя кат їхав містом, а потім покинув фургон неподалік від центру Василькова. Цю чорну автівку ми оглядали вчора ввечері, коли прибули на місце події. Через численні поранення на тілі жертв сніг червонів від крові», – повідомив очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов.

За словами Нєбитова, причиною вбивства стали 6 тисяч гривень, які підозрюваний був винен підприємцям та через які і стався конфлікт.

Читайте також: У Дніпрі підлітки провалилися під кригу, одного ще не знайшли

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 115 (Умисне вбивство). Нині зловмиснику загрожує до 15 років позбавлення волі, або навіть довічне ув’язнення.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com