Частина нардепів потрапила в Давос за рахунок Пінчука

23.01.2020, 19:12
60788

Частина нардепів, які прибули на Всесвітній економічний форум у Давосі, заявили, що дорогу і їх проживання фінансує Український дім у Швейцарії, співзасновником якого є український олігарх Віктор Пінчук, пише Радіо Свобода.

Читайте також: “Путін нас не переможе”: Сенцов виступив у Давосі

“За спонсорські кошти Ukraine House – це колаборація кількох інвестиційних фондів, донорських організацій, які зробили цей чудовий захід. У тому числі, за підтримки (Фонду Пінчука, – ред.), але це коллаборативно, вони там разом якось робили загальний фонд”, – сказав глава фракції Слуга народу Давид Арахамія.

За його словами, Український дім оплатив і квитки, і проживання, і додав, що не бачить у цьому ніяких ризиків, тому що все зроблено “в прозорому вигляді”.

А нардеп від Голосу Ярослав Железняк заявив, що приїхав у Давос частково за свій рахунок і частково “на запрошення фонду”. Він також додав, що все покаже в декларації, а “зараз не хоче дати неправильну інформацію”. Железняк додав, що поїздка “не за рахунок Пінчука… а це фонд Відродження” (Джорджа Сороса, – ред.)

Його колега за фракцією Юлія Клименко заявила, що знаходиться в офіційній відпустці, і переліт та проживання оплатила сама.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com