Частина озброєння від США вже в Україні: нардеп приголомшив заявою

27.04.2024, 12:02
157995

Частина зброї від Сполучених Штатів вже прибула до України, інша частина наразі знаходиться у дорозі.

Читайте також: ЗМІ опублікували мирний договір між Україною та РФ, узгоджений на початку 2022 року

Про це розповів народний депутат та секретар комітету Верховної ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки Роман Костенко в ефірі КИЇВ24.

Він заявив, що деяка зброя, коли рішення прийнято, з’являється в Україні раніше, ніж навіть про це говориться в ЗМІ і про це оголошується.

“Я думаю, ми питання вже в процесі. Як швидко вся допомога прийде – це ж буде вона йти поетапно, кожен вид озброєння буде заходити поступово. Спочатку те, що найпотрібніше, артилерійські снаряди. Щось буде іти морем, щось буде іти літаками, але процес вже запущений”, – заяви Костенко.

Він зазначив, що зараз Україні потрібно правильно розосередити допомогу.

“Ми маємо зрозуміти, що зараз всі потужності російської і Служби зовнішньої розвідки, і Головного розвідувального управління, і ФСБ… будуть направлені на те, щоб побачити, куди вона, в які країни наших партнерів вона заходить, через які ділянки нашого кордону вона заходить в Україну, де вона розповсюджується, де вона зберігається – для того, щоб завдавати ударів. І це також один з важливих моментів – це зберегти її для того, щоб потім використати на полі бою”, – сказав нардеп.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com