Через обвал шахти на Львівщині загинув один гірник

24.03.2019, 16:16
17838

У селі Сілець Сокальського району Львівської  області на шахті “Надія” стався обвал порід, в результаті трагедії загинув робітник.

Читайте також: Шахтарі перекрили міжнародне шосе на Раву-Руську

Сьогодні, 24 березня, в селі Сілець Сокальського району трагічно загинув шахтар. Про це “Уніан” повідомив координатор ГО “Варта-1”, депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич.

За його словами, трагедія сталася  “На шахті “Надія” внаслідок обвалу породи на глибині близько 500 метрів загинув гірничий робітник (шахтар)”, – сказав Зінкевич і додав, що силами рятувального загону проводяться земляні роботи. Депутат уточнив, що загиблий 41-річний робітник проживав в місті Червоноград.

За фактом загибелі гірника на шахті в Сокальському районі Львівської області поліцейські відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 272 (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає обмеження волі на термін до п’яти років або позбавлення волі на термін до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю до трьох років. Поліцейські проводять досудове розслідування.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com