Через подарунок від Суркіса у відставку пішов голова Німецького футбольного союзу

2.04.2019, 21:49
19198

Президент Німецького футбольного союзу Райнхард Гріндель звільнився, прийнявши у подарунок годинник вартістю у 6 тис. євро від екс-голови Федерації футболу України Григорія Суркіса. Про це повідомляється на офіційному сайті Німецького футбольного союзу.

Читайте також:У скандалі з трансфером Ярмоленка до “Борусії” з’явились нові вражаючі подробиці

Через офіційний сайт організації чиновник заявив, що йде, а також вибачився за те, що взяв годинник і не вказав цей подарунок у декларації.

″Пан Суркіс не мав фінансових інтересів в НФС. Він ніколи не просив мене про будь-яку підтримку раніше, і при цьому він не просив про жодну підтримку пізніше″, – запевнив Гріндель.

За словами функціонера, на той час вже стало зрозуміло, що Суркіс не балотуватиметься на іншу посаду в комітеті УЄФА, членом якого він більше не є, тому чоловік не бачить конфлікту інтересів.

Гріндель пояснив, що для нього це був не більше ніж особистий подарунок, прийняття якого було простим проявом ввічливості.

″Я не знав бренд, і при цьому я не мав жодного уявлення про його цінність. З мого боку було великою помилкою не відразу визначити цінність годинника. Таким чином, я міг би уникнути будь-яких наслідків такої невимовної поведінки″, – вважає він.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com