Через погодні умови в Україні можуть обмежити рух вантажівок і автобусів

7.02.2021, 13:42
94179

Синоптики прогнозують хуртовини та значний сніг у Львівській, Івано-Франківській, Тернопільській та Хмельницькій областях. Будуть пориви вітру 15-20 м/с та на дорогах ожеледиця — І рівень небезпечності, жовтий. На Закарпатті — сніг з дощем та ожеледь.

Читайте також: Як на Волині готуються до погіршення погодних умов

8 та 9 лютого негода лише набере обертів, повідомляє Патрульна поліція України.

Значний сніг та хуртовини охоплять західні, північні, центральні та східні області. 8 лютого у південних областях та на Прикарпатті очікується сніг з переходом в дощ, ожеледь та налипання мокрого снігу. На Закарпатті — дощ. Удень 9 лютого синоптики прогнозують на заході та півдні країни припинення опадів.

На дорогах країни ожеледиця.

Наразі ситуація на дорогах, де очікується негода, контрольована й рух автомобільними дорогами держави забезпечено. Комунальні організації оброблюють проїжджі частини протиожеледними матеріалами.

Надалі, аби запобігти ускладненню руху та сприяти ефективнішій роботі комунальних служб, на території засніжених областей, а також у столиці можливе обмеження руху великовагового транспорту та автобусів. Ці заходи необхідні, аби захистити життя та здоров’я всіх учасників дорожнього руху, яке може опинитися під загрозою через негоду.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com