Через сильну зливу у США підтопило Білий Дім

9.07.2019, 10:52
32375

Сильна злива в понеділок, 8 липня, зупинила залізничне сполучення на південному напрямку від Вашингтона, призвела до підтоплення станцій метрополітену та низки районів міста.

Читайте також: Злива на Закарпатті перетворила вулицю на річку (фото, відео)

Компанія Amtrak, що займається в США пасажирськими залізничними перевезеннями, заявила, що всі поїзди, що прямують на південь від Вашингтона, тепер зупинені через серйозну негоду.

Вашингтонська підземка також зіткнулася із серйозними труднощами через зливу. У соціальних мережах викладені зроблені пасажирами метро численні фотографії та короткі відеоролики, на яких відображені водоспади, що ллються зі стелі деяких станцій, затоплені ліфти і т. п. Рух поїздів у вашингтонському метрополітені здійснюється зі збоями.

Повністю виявилися похованими під водою окремі вулиці Вашингтона, у тому числі в центрі. У деяких випадках водіям довелося кидати машини і в буквальному сенсі слова діставатися вплав до безпечних місць. Журналісти преспулу президента США виклали у Twitter знімки, які показують, що їхні робочі місця в Білому домі також підтоплені.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com