Чернівецька область із суботи оголошує надзвичайний стан

13.03.2020, 22:45
66408

У Чернівецькій області із 14 березня оголошують надзвичайний стан для протидії поширенню коронавірусу. Про це у відеозверненні повідомив голова Чернівецької облдержадміністрації Сергій Осачук.

Читайте також: Володимир Зеленський терміново звернувся до українців щодо COVID-19

“Як відомо, у нас є другий підтверджений випадок інфекції в нашій області … Це спонукає і дає підстави нам для того, щоб ввести із завтрашнього дня надзвичайну ситуацію на території Чернівецької області. Я хочу запропонувати вам просто поглянути на ситуацію, яка розгортається в європейських країнах. Ми можемо вчитися на чужих помилках, ми повинні застосовувати чинну нормативну базу в Україні і зробити всі відповідальні кроки, щоб унеможливити поширення”, − заявив Осадчук.

В області будуть закриті всі ринки, торгові центри, гіпермаркети, крім продуктових секторів.

Обмежувальні заходи діятимуть із 14 березня по 3 квітня. Місцевих жителів просять за можливості максимально залишатися вдома.

У Чернівецькій ОДА повідомляють, що станом на 18:00 13 березня в області госпіталізовано вісім осіб із підозрою на COVID−19. Зокрема, у Чернівецьку обласну клінічну лікарню доставили ще двох людей. У них є ознаки інфекційного захворювання, і вони були у країнах, де зафіксовані випадки COVID−19.

“Усього, станом на 18:00 13 березня, в області госпіталізовано вісім осіб з підозрою на COVID−19”, − сказано в повідомленні.

Важливе повідомлення!

Gepostet von Сергій Осачук am Freitag, 13. März 2020

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com