Чернівецьку ОДА оточила поліція через приїзд міністрів (фото)

21.05.2020, 13:12
73082

Чернівецька обласна адміністрація із самого ранку оточена щільним кордоном поліцейських та осіб у штатному одязі

Читайте також: Рівненська область стає новим епіцентром коронавірусу в Україні: кількість випадків захворювання катастрофічно збільшується

Про це повідомляє Главком з посиланням на місцеве видання.

Поліцейські нічого не коментують. Але як стало відомо, наразі у приміщенні Чернівецької ОДА на нараді перебуває троє міністрів, які сьогодні прилетіли до Чернівці, – Арсен Аваков, Максим Степанов, Олег Немчінов.

Раніше повідомляли, що сьогодні до Чернівців відправилися міністр внутрішніх справ Арсеній Аваков, міністр охорони здоров’я Максим Степанов та міністр Кабінету міністрів Олег Немчінов.

До приміщення адміністрації пропускають лише працівників за перепустками. Найімовірніше, що міністри перебуватимуть у Чернівцях орієнтовно до 14.00-15.00.

“Чернівецька область найбільше потерпає від коронавірусу. З 19 706 хворих в Україні тут зареєстровано 2 842 хворих. Важливо на місці оцінити ситуацію, поспілкуватися з лікарями, дізнатися, чого їм не вистачає. За нагоди також оцінити другий етап медичної реформи”, – сказав раніше Максим Степанов.

Нагадаємо, у Чернівецькій область всього зареєстровано 2842 випадкикоронавірусу. Це найбільше в Україні. За добу на Буковині виявили ще 46 випадків хвороби.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com