Четверо злодійок обікрали помешкання пенсіонерки

23.04.2019, 14:50
22138

У день виборів у селі Колодіївка Тернопільської області четверо злодійок обманом проникли в помешкання 84-річної пенсіонерки і викрали у неї кругленьку суму – 20 тисяч гривень та 500 доларів США.

Читайте також: 16-річний працівник обікрав роботодавця на 50 тисяч гривень

Про це повідомляє прес-служба ГУ НП у Тернопільській області.

“Близько 22 години до Підволочиського відділення поліції звернулась дочка постраждалої із заявою про крадіжку. Вона пояснила, що коли її 84-річна матір була вдома сама, до будинку зайшла жінка ромської національності і попросила гілочку з вазона, який стояв на підвіконні, начебто, на ліки дитині. Господиня погодилась допомогти і пішла за вазоном до іншої кімнати, а коли повернулася, побачила на ґанку ще трьох жінок. Непрохані гості наробили ґвалту і так затуманили голову пенсіонерці, що та не помітила, як одна з жінок взялась нишпорити у хаті”, – зазначено у повідомленні.

У прес-службі додали, що візит непроханих гостей, як з’ясувалось згодом, літній жінці обійшовся у 20 тисяч гривень і 500 доларів США, які одна зі злодійок знайшла у скрині. Ключ від схорону старенька ховала під подушкою, ним і скористалась злодійка.

За цим фактом правоохоронці розпочали кримінальне провадження. Пошук злодійок триває.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com