Чоловік розстріляв чотирьох людей з травматичної зброї

11.03.2019, 13:52
15784

У Донецькій області чоловіка підозрюють у тому, що він у ході конфлікту поранив із травматичної зброї чотирьох людей, йому повідомили про підозру.

Читайте також: У Києві жорстоко побили поліцейського

Про це повідомила прес-служба обласної прокуратури.

8 березня о 14:10 підозрюваний разом із своєю родиною прийшов до будинку знайомих з наміром розібратися у деталях виниклого між членами двох сімей конфлікту. Проте, мирної розмови не відбулося, і після словесної перепалки розпочалася бійка, під час якої підозрюваний дістав травматичний пістолет та здійснив не менше 4 хаотичних пострілів.

“Внаслідок стрілянини 47-річна жінка отримала поранення від підозрюваного в область колінного суглобу. Також гумовими кулями зачепило двох жінок, які перебували з постраждалою жінкою, віком 26 і 33 роки та 16-річного хлопця”, – повідомили у відомстві.

Правоохоронці під час санкціонованого обшуку на місці події знайшли та вилучили 2 гільзи калібру 9 мм, кулю, кухонну сокиру, алюмінієву биту, а за місцем мешкання підозрюваного – травматичний пістолет із простроченим дозволом та бойовий пістолет Макарова.

Наразі підозрюваний затриманий у порядку ст.208 КПК України. Прокуратура підготувала до суду клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Триває досудове розслідування.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у Facebook та Telegram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com