Чоловік спалив мільйон доларів, щоб не платити аліменти дітям

6.02.2020, 16:10
62235

Житель канадського міста Оттава Брюс МакКонвілль спалив мільйон доларів, бо не хотів платити аліменти колишній дружині і дітям. Про це пише видання Ottawa Citizen.

Читайте також: В Україні збільшили розмір виплат аліментів на дітей

Зазначається, що 55−річний бізнесмен та екскандидат у мери Оттави під час шлюборозлучного процесу з дружиною на прохання судді дати інформацію про фінанси категорично відмовився це робити.

Суду стадо відомо, що підприємець без відома своєї дружини продав все майно, зняв з банківського рахунку понад один мільйон канадських доларів і нібито спалив їх. Все це він зробив тільки для того, щоб не платити дружині і дітям аліментів.

Суд попросив надати докази того, що МакКонвілль спалив гроші. Однак чоловік заявив, що позбавлявся купюр без свідків і процес на відео не знімав. Суддя Верховного суду Кевін Філліпс не повірив словам МакКонвілля і звинуватив його в неповазі до суду.

Читайте також: В Україні дітям виплатили 6,1 млрд грн аліментів

Філліпс наголосив, що, в будь−якому випадку бізнесмен винен у тому, що не подбав про добробут своїх дітей. За спроби приховати інформацію про майно МакКонвілль був засуджений до 30 днів тюремного ув’язнення.

Також суддя призначив канадцеві штраф за кожен день прострочення у виконанні постанови суду щодо звіту про його фінансові справи. Розмір штрафу −дві тисячі канадських доларів (35,6 тисяч гривень) на день, які МакКонвілль повинен платити безпосередньо своїй колишній дружині.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com